İZMİR / SEFERİHİSAR - Soner Değerli-Ürkmez Ortaokulu

Ock

Okulumuz idaresi ve Rehberlik Servisinin koordinasyonunda, kıymetli iş adamı KAZIM PARLAK'ın finanse ettiği Okul Ziyaretlerimiz ile öğrencilerimizin Meslek Seçimlerinde karar verme sürecini bilinçli bir şekilde geçirebilmelerini sağlayabilmek için İzmir sınırlarında değişik türdeki Liseleri ziyaret ettik.

Ayrıca Kazım PARLAK, okulumuzda eğitim gören birçok öğrenciye burs vermekte, giyim ve kırtasiye ihtiyaçları konusunda destek vermektedir. Her ne kadar adının geçmesini istemese de, eğitim söz konusu olunca desteğini her zaman hissettiğimiz Sayın KAZIM PARLAK'a hem okulumuz adına hem de öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

85. Yıldönümünde Atamızı çeşitli gösterilerle andık.

Ekm

Ürkmez bölgesindeki 5 okulun katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını kutladık. Soner Değerli-Ürkmez İlkokulu, Salih Değerli Anadolu Lisesi, Doğanbey-Payamlı İlkokulu ve Doğanbey-Payamlı Ortaokulu'na katkılarından dolayı teşekkürler.

(Sahne desteği için bölgemiz iş adamlarından Sayın Kazım PARLAK'a teşekkür ederiz.)

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Salih Değerli Anadolu Lisesi ve Soner Değerli Ürkmez İlkokulu ile birlikte Cumhuriyet Bayramını hep birlikte coşkuyla kutladık.

Organizasyonun tüm giderleri bölgemizin kıymetli iş adamı ve eğitim destekçisi Sayın KAZIM PARLAK tarafından karşılanmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler gününde Değerli Okul Aile Birliği üyelerimizin organize ettiği bu güzel kutlama yemeği ve okul idaremiz ile birlikte hazırladığı hediye için kendilerine teşekkür ederiz

Kas

Dinmeyen hasret! Ulu Önder Atatürk ölümünün 84. yılında özlemle anıyoruz, arıyoruz. Okulumuzda yapılan tören ile öğrencilerimiz ve katılım sağlayan tüm velilerimiz ile Anma törenimizi gerçekleştirdik.

Haz

2021-2022 yılında Avrupa'nın en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda, 43 ülke, 200 bin okul, 400 bin proje ve 1 milyon öğretmen içinden, ilçemiz okulları adına birbirinden değerli projeler yürüterek Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan geçen yılki projeler için 16 öğretmenimiz ve 10 okul müdürümüze eTwinning Kalite Etiketi Sertifika ve Levhaları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen eTwinning Projeleri Kalite Etiketi Ödül Töreni'nde Şube Müdürümüz Ali TÜRKOĞLU tarafından takdim edildi.

Bu platforma okulumuz öğretmenlerinden Emrah DOĞAN, Hüsne DENİZ ve Semiha DOĞAN çalışmalarıyla katılarak Sertifika almaya hak kazanmışlardır. Okul levhamızı da okulumuz adına Okul Müdürü Mesut ÖZER almıştır.

Haz

2022 mezunlarımız 16 Haziran gecesi düzenlenen Mezuniyet töreninde, büyük bir özveri ile geride bıraktıkları 4 yılı coşkuyla kutladılar. Törene eşlik eden değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz ile çocuklarımızı gözlerimiz yaşlı uğurlarken, diliyoruz ki her birinin yolu bahtı açık olsun.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile gerçekleştirdiğimiz Selçuk Gezimizden kareler..

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır.

Çanakkale Zaferiniz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.